Bli Herre Över Bilen : Bilvård, Bilkostnader, Bilköp, Säkerhet, Miljö (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
111
Utgivningsdatum
2000-04-01
Upplaga
1
Förlag
Berghs förlag AB
Översättare
Claes Carlsson
Illustrationer
ill.
Dimensioner
250 x 170 x 20 mm
Vikt
460 g
SAB
Prabb
ISBN
9789150213706
Bli Herre Över Bilen : Bilvård, Bilkostnader, Bilköp, Säkerhet, Miljö (inbunden)

Bli Herre Över Bilen : Bilvård, Bilkostnader, Bilköp, Säkerhet, Miljö

Inbunden Svenska, 2000-04-01

Slutsåld

En stor del av de senaste årens ökade bilandvändning beror på att allt fler kvinnor tagit bilen till sina hjärta. Många kvinnor använder bilen som en tidsbesparande och praktisk transportlösning för den personliga frigörelsen och nya framsteg på arbetsmarknaden. Men samtidigt är många okunniga om vad som krävs för att bilen ska fungera pålitligt och inte kosta för mycket alldeles i onödan.

EvaMarie Törnström vill uppmuntra bilägaren att lära sig mer om en av sina dyraste ägodelar. Bli herre över bilen reder ut svaren på många viktiga frågor: Vad ska man tänka på när man köper bil? Kan man bli en säkrare och miljövänligare bilförare? Hur får man bilen att hålla lite längre - både i drift och värde? Kan man kanske till och med laga enklare fel själv?

Även om män är varmt välkomna att läsa boken ,riktar författaren den i första hand till kvinnor. I allmänhet är kvinnors bilar nämligen mindre till formatet, opålitligare, trafikfarligare, rostigare, äldre, mer reparationskrävande och mer miljöskadliga än männens bilar. Trots att det oftast är kvinnan som har huvudansvaret för hela familjens trafiksäkerhet!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Evamarie Törnström