Var är Alaska? (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2007-03-01
Upplaga
1
Utmärkelser
Michael L. Printz award 2006
Förlag
Berghs
Översättare
Mats Fierras
Dimensioner
216 x 140 x 18 mm
Vikt
320 g
SAB
uHce
ISBN
9789150216516
Var är Alaska? (kartonnage)

Var är Alaska?

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2007-03-01

Slutsåld

Miles Halter är nöjd med att lämna sitt trista liv bakom sig: föräldrar, high school och ytliga bekanta. Han ska börja på internatskolan Culver Creek i Alabama och ser fram emot allt nytt som detta för med sig. Han vill börja om på nytt med sitt liv. Och visst förändras hans liv. Han får nya vänner som lär honom nya ovanor. Och han träffar Alaska Young - den smartaste, roligaste och snyggaste tjej han någonsin sett. Hon kommer att förändra hans liv mer än han någonsin kan ana den där stekheta dagen då han för första gången kliver in i hennes stökiga rum.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Var är Alaska?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En av de bästa...
    Kitty, 4 februari 2014

    ...böckerna jag läst. Bör dock läsas på engelska. Den är som en emotionell bergochdalbana, och trots att den är skriven med John Greens lättillgängliga språk så berör den

  2. Väldigt läsvärd!
    Linn, 10 maj 2010

    Det här är verkligen en annorlunda bok. Den var kanske lite svår att komma in i, men sen gick den knappt att släppa. Den fick mig att vilja träffa nya personer, nya vänner. Samtidigt som jag uppskattade de vänner jag har mer än nånsin. Den utspelar sig på ett high school-internat där den mesta tiden går åt att bryta mot skolreglerna utan att faktiskt bli relegerad. Följ Bullens väg för att hitta sig själv och möt kvinnokämpar, fördomar och vänskap på vägen.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av John Green