Älska mig för alltid/I dansens virvlar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Romantik
Antal sidor
401
Utgivningsdatum
2014-02-25
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150704624
Älska mig för alltid/I dansens virvlar (e-bok)

Älska mig för alltid/I dansens virvlar (e-bok)

(Romantik)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-02-25
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Älska mig för alltid - Han är min son, eller hur?
Plötsligt har ödet hunnit ifatt Charlotte. Mannen hon alltid älskat är inte längre den fattige sonen till hushållerskan utan miljonären som just köpt hennes barndomshem. Och det kan bara finnas en anledning till varför Rohan dykt upp i Silver Valley-hämnd. Men saker är sällan så enkla som man tror, speciellt inte när det är starka känslor inblandade. Snart är det tydligt att Rohans återkomst vänder upp och ner, inte bara på Charlottes liv utan på hela det lilla samhället.

I dansens virvlar Att få ge en stilig prins privata danslektioner kanske låter som en underbar chans, men för Meredith Withmore känns det snarare som ett nödvändigt ont. Och när den egensinniga dansläraren och den arrogante kungligheten Kiernan möts i danssalen trampar de varandra på tårna - på alla sätt och vis!
Men övning ger färdighet, snart hittar de takten och finner sig tillrätta i varandras armar. Meredith är dock inte den som tror på äkta kärlek och lyckliga slut - dessutom bär Kiernan öknamnet "Prins Hjärtekrossare", och hennes hjärta är tillräckligt krossat som det är! Ändå har Meredith svårt att säga nej när prins Kiernan bjuder in henne till sin värld... och kanske också till sitt hjärta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna