Med varsam hand/Nya löften (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
406
Utgivningsdatum
2014-03-04
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150706277
Med varsam hand/Nya löften (e-bok)

Med varsam hand/Nya löften (e-bok)

(Läkarromaner)

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-03-04
65
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Med varsam hand Alla på sjukhuset beundrar hjärtkirurgen Luke Davenport, men doktor Anna Bartlett är övertygad om att den före detta militärläkaren döljer något. Handling säger mer än ord, och hans krampaktiga grepp om saker och ting liksom skuggorna i ögonen stämmer inte in på hans "Jag mår bara bra".

Lukes tjänst som chefsläkare var egentligen avsedd för Anna, och hon borde rapportera tvivlen om hans lämplighet! Ändå kan hon inte låta bli att fascineras av honom - och när han ger henne ett av sina sällsynta leenden smälter hon fullständigt. Men kan Luke någonsin släppa in Anna i sitt mörka hjärta?

Nya löften Livets törnen och vändningar...

Ända sedan Joel Mortimer förlorade sin fru har han helhjärtat gått in både för arbetet och för att ta hand om sin lilla dotter Beth. Han har lovat sig själv att aldrig se åt en annan kvinna igen, och varken skaffa fler barn eller en ny mamma åt dottern. Hon har redan gått igenom alltför många svårigheter i livet. Men när Joel möter den nya AT-läkaren Lisa Richardson ångrar han nästan sina löften.

Lisa är inte heller ute efter ett fast förhållande, men precis som Joel har hon svårt att motstå frestelsen. En natt ger de vika - och snart upptäcker Lisa att hon väntar barn...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Med varsam hand/Nya löften