Ondskans hus (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
457
Utgivningsdatum
2014-03-04
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150706628
Ondskans hus (e-bok)

Ondskans hus (e-bok)

(Bestseller)

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-03-04
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Ondskans hus Det finns ett hemligt regeringsorgan, bestående av ett fåtal personer som utreder övernaturliga fenomen - och det finns en mördare som bara detta team kan fånga...

Jackson Crow, utsedd till ledare för gruppen, brottas ständigt med tanken på att två medlemmar i hans team nyligen dött och att han borde ha kunnat förhindra det. Han är den som är övertygad om att det är de levande som begår de mest avskyvärda brotten.

Angela Hawkins, polisen som sägs ha övernaturliga föraningar, blir utsedd till en av gruppens medlemmar trots att hon redan har händerna fulla av mysterier och blodspår.

Men ingen av dem kan motstå fallet som de nu blir kallade till. I ett gammalt hus i New Orleans, där en gastkramande historia från det förflutna fortfarande lever kvar i väggarna, faller en kvinna från balkongen - så illa att hon dör. De flesta tror att hon hoppade, andra menar att hon blev knuffad. Men det finns också de som är övertygade om att det är ett tecken från det som hemsöker huset - huset som en gång var platsen för en massmördares vidriga dåd.

Jackson och Angela dras tillsammans med sitt team in i det till synes olösliga fallet. Snart inser de att ondskan - vare sig den är verklig eller övernaturlig - kan få dem att förlora både sina liv och sina själar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Ondskans hus