Inte den man tror (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Black Rose
Antal sidor
306
Utgivningsdatum
2014-03-04
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150707168

Inte den man tror E-bok

Black Rose

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2014-03-04

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Inte den man tror Vem är egentligen den mystiske Wyatt Blake som plötsligt återvänder till den lilla sömniga staden Deer Creek? Och är han verkligen så hemsk som hans tonårige son hävdar? Kai Reynolds, före detta rockstjärna samt ägarinna av stadens musikaffär, vet inte riktigt vad hon ska tro om den nyinflyttade Wyatt. Att han verkligen försöker med allt för att komma närmare sin son står dock klart. Snart visar den till en början fåordige och irriterande mannen en helt annan sida för Kai, men alltför många frågor förblir obesvarade för att hon ska våga lita på honom fullt ut.

I sitt tidigare liv levde Wyatt Blake farligt och hade bara sig själv att tänka på. Nu har han plötsligt ensam vårdnad om sin son Jordan, och den ende som kan nå fram till pojken är den okända kvinnan i stadens musikaffär ... I och med flytten till Deer Creek tror Wyatt att han äntligen lyckats lämna det förflutna bakom sig, men inom kort visar det sig att faran i själva verket lurar närmare än han tror. Och agerar han inte snabbt kommer även Jordan och Kai att dras in i hans dödliga kamp mot ondskan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Inte den man tror. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Besviken
    Piggelinas, 16 februari 2019

    Denna boken var seg och överromantisk. Andra böcker av henne har innehållit både spänning och lagom romantik. Den här orkade jag ovanligt nog inte läsa ut...

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Justine Davis