Allt eller inget (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
406
Utgivningsdatum
2014-03-04
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150707342
Allt eller inget (e-bok)

Allt eller inget (e-bok)

(Silk)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-03-04
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Allt eller inget Arvtagerska förlovad med playboy

Lexi Titan kan se tidningsrubrikerna framför sig. Det kommer att tisslas och tasslas i hela Titanville kring nyheten. Inte för att hon har något val, hon har tre veckor på sig att hosta upp två miljoner dollar. Hon kan antingen förlova sig med Cruz Rodriguez eller förlora allt - den framgångsrika skönhetssalongen hon byggt upp helt på egen hand, och sin kallblodige pappas respekt. För att inte tala om tävlingen med hennes systrar om att bli ensam arvtagerska till familjeföretaget och Glory's Gate, gården de växt upp på tillsammans.

Cruz har pengar, framgång och är rykande het - allt utom statusen som krävs för att få tillträde till Texas högre kretsar. Om Lexi går med på att vara hans fästmö under ett halvår kan hon, med hjälp av sin pappas inflytande och kontakter, hjälpa honom att bli accepterad i societeten. För det är han villig att ge henne två miljoner dollar på stört. Och efter ett halvår bryter de förlovningen.

Men ingen av dem är beredd på att passionen de en gång delat ska flamma upp igen och bli ett hinder i vägen för deras annars så perfekta plan ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Allt eller inget