En man för Emily/En oväntad julklapp (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
415
Utgivningsdatum
2013-11-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150708042
En man för Emily/En oväntad julklapp (e-bok)

En man för Emily/En oväntad julklapp (e-bok)

Läkarromaner

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-11-01
68
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
En man för Emily
Barnmorskan Emily Cooper har jobbat hårt i många år, allt för att på bästa sätt kunna ta hand om sin dotter Annie. Och precis som Emily själv fick barn som ung ska nu Annie bli mamma fast hon bara är tonåring.

Därför har Emily verkligen inte tid med en flört! Även om den tillfällige förlossningskirurgen Marco D"Arvello är mannen i hennes drömmar! Ursnygg, charmig, rar och underbar. Men han ska bara stanna i Sydney i en månad ... Kan Emily någonsin få den rastlöse Marco att ändra på sitt kringflackande liv, och stanna hos henne - för gott?

En oväntad julklapp
Att Matts förra fru var konstant otrogen har gjort det svårt för honom att våga närma sig en kvinna igen. Beths självförtroende är inte mycket bättre sedan pojkvännen lämnade henne.

Men från den stund Matt och Beth råkar springa på varandra i sjukhuskorridoren och deras blickar möts är de fast. Det går alltid att komma på en anledning att träffas igen. Och igen ... Samtidigt påminns de hela tiden om det förflutna och försöker ta avstånd från varandra. Men när julen närmar sig sätts känslorna i svall.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om En man för Emily/En oväntad julklapp