Det är komplicerat/Vad nu kärlek är (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Passion
Antal sidor
397
Utgivningsdatum
2013-12-19
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150708264

Det är komplicerat/Vad nu kärlek är E-bok

Passion

(3 röster)
E-bok,  Svenska, 2013-12-19

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Det är komplicerat Chastity Stevens är gravid ... men det är komplicerat. Hon har genomgått en provrörsbefruktning för att föda sin döende mans barn, men hon vet inte att det är hans brors sperma som använts.

Miljonären Gabe Masters har egentligen aldrig tyckt särskilt bra om sin brors vackra fru. Det är i alla fall vad han intalar sig. När Chastity berättar att hon bär sin döde makes barn vet Gabe att det är hans barn. Han är beredd att gör allt som krävs för att till fullo ta på sig faderskapet för barnet hon bär - deras barn! Men vad kommer Chastity att säga?

Vad nu kärlek är En chockartad familjeskandal vänder uppochner på arvtagerskan Lily Kincaids hela värld. Inte nog med det - hur ska hon kunna undvika att tala om vem som är pappa till hennes ofödda barn? Den charmige, snygge vd:n Daniel Addison, vars familj är fiende till hennes ...

Daniel vet allt om styrelserum och sovrum - men ingenting om bebisar. Att ge upp sin bekväma tillvaro som eftertraktad singel och bli en hängiven make och pappa blir hans hittills största utmaning. Men det måste gå!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna