Dansa i neon/En annan kvinnas man (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Passion
Antal sidor
398
Utgivningsdatum
2013-12-10
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150708356

Dansa i neon/En annan kvinnas man E-bok

Passion

(2 röster)
E-bok,  Svenska, 2013-12-10

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Dansa i neon

För två år sedan bad Becca att hon och Cam Stern skulle visa sin kärlek öppet. Svaret blev nej, han var bara intresserad av ett tillfälligt förhållande. Becca lämnade honom för att aldrig träffa honom igen - trodde hon. När deras vägar nu korsas visar det sig att passionen mellan dem är lika stark som förut.

Men livet har förändrats, Beccas hjärta tillhör en annan. En liten kopia av Cam ... Vad händer om hon avslöjar sin hemlighet för den frihetstörstande Cam?

En annan kvinnas man

Det är inte lätt för bröllopskoordinatorn Kara Kincaid att planera sin syster Laurels bröllop - hon har nämligen varit hemligt förälskad i den blivande äkta mannen sedan barndomen! Och värre blir det när systern ställer in det hela. Men allra svårast är ändå när den övergivne brudgummen uppmärksammar Kara på ett mycket personligt sätt.

Förhållandet med Laurel fungerade helt enkelt inte, istället känner hotellmagnaten Eli Houghton att han äntligen har funnit den rätta kvinnan i Kara. Nu får han ta till alla upptänkliga medel för att övertyga Kara om att han menar allvar när han ber henne bli hans -- för alltid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna