Dockmakaren (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Bestseller
Antal sidor
459
Utgivningsdatum
2014-01-15
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150709421
Dockmakaren (e-bok)

Dockmakaren E-bok

Bestseller

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-01-15

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Dockmakaren I Terrebonne Parish i Louisiana håller en fruktansvärd hemlighet på att avslöjas av en kvinna vars dotter försvann spårlöst för sju år sedan ...

Och nu har en ny ledtråd dykt upp - en docka som är en avbild av Claire Doucetts försvunna barn. Till och med det lilla födelsemärket på flickans vänsterarm finns med. När Claire av en slump får syn på den kusligt naturtrogna dockan i ett skyltfönster i franska kvarteren blir hon chockad, och mer beslutsam än någonsin att ta reda på vad som hände med hennes älskade Ruby.

Men när dockan blir stulen och affärens ägare hittas död inser Claire att den enda hon kan vända sig till är sin exman Dave Creasy. Han arbetade tidigare som polis, men de senaste sju åren har han tillbringat i sitt eget privata helvete med känslor av skuld och förtvivlan. När Claire behövde honom som mest ställde han inte upp för henne. Kan hon nu få honom att tro på att dockan verkligen existerar? Det måste hon om de ska kunna överleva konfrontationen med en brutal psykopat - dockmakaren - som stal deras framtid för att få utlopp för en besatthet som aldrig kommer låta sig tyglas.

Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »