Pojken som måste överleva (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
458
Utgivningsdatum
2013-12-20
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150709476
Pojken som måste överleva (e-bok)

Pojken som måste överleva (e-bok)

Bestseller

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-12-20
69
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Pojken som måste överleva Mannen hon älskar är borta för alltid. Barnet hon lever för kan stå näst på tur.

Varje dag är en kamp för Amanda Gleasons nyfödde son, som lider av en sällsynt sjukdom. Justins bästa chans för att överleva är att få en transplantation från sin pappa - en man som blev brutalt mördad innan Amanda ens visste att hon väntade barn.

Eller blev han inte det?

Ett mejlat foto förändrar plötsligt allt. Bilden är nytagen och föreställer en man som ser ut som Paul. Kan Justins pappa vara vid liv? Amanda är på desperat jakt efter sanningen. Men att söka efter ett spöke, när varje sekund som passerar är dyrbar, är inget jobb för en amatör.

Forensic Instincts är de enda som vågar anta utmaningen och jakten på den spårlöst försvunne pappan börjar. Men ju djupare teamet gräver i fallet, desto mer ifrågasätter de om mannen Amanda blev kär i överhuvudtaget existerat.

Mörka hemligheter. Skickligt utmejslade lögner. Från kongressen i Washington till exklusiva ägor i Hamptons arbetar hänsynslösa människor febrilt för att till varje pris få Amanda att glömma mannen hon behöver finna.

Men vad ingen av dem vet är att när Forensic Instincts väl tagit sig an ett fall kommer ingenting hindra dem från att avslöja sanningen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Pojken som måste överleva