Ondskans röst (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
408
Utgivningsdatum
2013-12-20
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150709490
Ondskans röst (e-bok)

Ondskans röst (e-bok)

Bestseller

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-12-20
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Ondskans röst 1800-talet, San Antonio, Texas: I rum 207 på värdshuset Longhorn Saloon blev en ung kvinna brutalt mördad. Mördaren har aldrig gripits.

För ett år sedan: En kvinna försvann från rum 207. Väggarna var bestänkta med hennes blod... men kroppen har inte återfunnits.

Nutid: San Antonio har plötsligt förvandlats till en dumpningsplats för illa tilltygade kroppar. Alla är unga kvinnor, många av dem saknade sedan länge, nästan alla glömda. Fram till nu.

Logan Raintree, knuten till polismyndigheten Texas Rangers, har svårt att bara passivt se på när stadens mest utsatta invånare blir slaktade. Så när han får erbjudandet att leda ett nytt team som jobbar med paranormala fall, bestämmer han sig för att tacka ja... och har därmed också sagt ja till att kommunicera med de döda.

Bland medlemmarna i Logans team finns Kelsey O"Brien - omtalad för sin knivskarpa intuition. Kelsey har väntat hela sitt liv på att få arbeta med någon som kan förstå hennes förmåga att "se" hur nuet binds samman med det förflutna. Nu har hon chansen.

Instinkten leder dem till Longhorn Saloon som nyligen öppnats igen. Förr var det en plats där texasborna roade sig med kortspel, sprit och kvinnor, idag är det ett vanligt värdshus. Men ondskan som fanns där i det förflutna verkar leva kvar i väggarna, och om det är något från den tiden som visar sig för offren innan de mördas är Kelsey och Logan de enda som har förmågan att ta reda på varför ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Ondskans röst