I skuggan av bergen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Silk
Antal sidor
446
Utgivningsdatum
2014-01-15
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150709698
I skuggan av bergen (e-bok)

I skuggan av bergen (e-bok)

Silk

(2 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-01-15

Styckköp

59
Ladda ned

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
I skuggan av bergen Välkommen till Grace Valley i Kalifornien - en plats där blod är tjockare än vatten, vänskapsbanden starka och kärleken så mycket vackrare.

Besökare brukar slås av dalens lugn och skönhet, vilka båda finns i överflöd. Olåsta dörrar, verandor, pajer som svalnar på fönsterblecken -det här är lantliv när det är som bäst. Men besökarna ser inte alltid vad som finns i samhällets hjärta. Eller precis utanför stadsgränsen ...

June Hudson växte upp i Grace Valley, som dotter till stans doktor. Efter att ha läst till läkare återvänder hon hem för att följa i sin fars fotspår. Vissa skulle nog säga att hon har valt den enkla, bekväma vägen, men June vet hur det verkligen ligger till.

Jobbet är hela hennes liv och akutrummet är varhelst hon är behövd -eller där patienten hittar henne. Hon har alltid jour, och människorna runt omkring henne är hennes utvidgade familj. Vilket är bra eftersom det här är en stad där du borde ha valt din man redan i nionde klass, annars blir det svårt att träffa någon. Grace Valley är nämligen inte en plats där du möter tillgängliga, snygga män ... åtminstone inte tills en agent under täckmantel plötsligt börjar dyka upp under dygnets alla möjliga timmar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Robyn Carr