Tillbaka till Willow Lake (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Silk
Antal sidor
408
Utgivningsdatum
2013-12-19
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150709780
Tillbaka till Willow Lake (e-bok)

Tillbaka till Willow Lake (e-bok)

Silk

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2013-12-19

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Tillbaka till Willow Lake New York Times bästsäljande författare Susan Wiggs tar oss åter med till den idylliska staden Avalon vid Willow Lakes strand. Där får vi följa en kvinna som återupptäcker sin familj och sina drömmar, och finner kärlek där hon minst anar det ...

Sonnet Romano har en perfekt karriär och en perfekt pojkvän, och har precis blivit erbjuden ett åtråvärt stipendium. Men när hon får veta att hennes mamma är gravid och samtidigt blivit allvarligt sjuk, beslutar sig Sonnet för att tillfälligt hoppa av storstadslivet. Hennes plan är att ta hand om sin mamma under den svåraste perioden för att sedan återvända till sitt vanliga liv.

När mamman väl får sin diagnos inser Sonnet att hon måste bestämma sig för vad som verkligen betyder något i livet. Även om det innebär att hon måste stanna i Avalon och jobba ihop med sitt största och kanske mest underbara "misstag" - den flerfaldigt belönade filmaren Zach Alger.

Och under en sommar med skratt och tårar, med gamla drömmar och nya möjligheter, kanske Sonnet kan hitta den väg som hennes hjärta längtar efter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Susan Wiggs