Stolta hjärtan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Silk
Antal sidor
289
Utgivningsdatum
2013-11-20
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150709889
Stolta hjärtan (e-bok)

Stolta hjärtan E-bok

Silk

(9 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2013-11-20

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Stolta hjärtan
Miniserie: Bröderna MacKade (2/4)
Bröderna MacKade är ute efter bråk. Det är de i stort sett hela tiden. I den lilla staden Antietam i Maryland är det inte alltid så lätt att hamna i slagsmål, men att mucka gräl är halva nöjet.

Jared är den typ av man som alltid ställer upp och gör det som måste göras, och som aldrig vänder ryggen åt en hederlig strid. När jobbet som advokat leder honom till, eller rättare sagt mot, Savannah Morningstar kan ingenting stoppa honom. Varken hennes oförskämda sätt eller den försvarsattityd hon utrustat sig med.

Savannah är den typ av kvinna som aldrig ger sig. Hon slår tillbaka, och hon segrar oftast - även när oddsen inte är på hennes sida. Ingen eller inget ska få komma åt henne.

Relationen med Savannah är visserligen strikt affärsmässig, men Jareds tankar går sina egna vägar - hon är både fantastisk som person och otroligt vacker. Men något döljer sig under den hårda ytan och när han lär känna henne inser han att hon behöver hjälp. Han vet också att det inte finns någon annan som kommer att stå vid hennes sida i den slutliga kampen ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nora Roberts