För ett högre syfte (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
479
Utgivningsdatum
2014-02-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150710045
För ett högre syfte (e-bok)

För ett högre syfte (e-bok)

Bestseller

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-02-01
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Samantha Owens har börjat om på nytt: ny stad, nytt jobb, ny man, nytt liv. Hon försöker få distans till den förkrossande förlusten av sin make och deras barn - men smärtsamma minnen lämnar sina spår.

Innan hon ens har hunnit komma i ordning på kriminaltekniska patologiinstitutionen på Georgtown University, blir hon kallad till rådgivning angående ett fall som skakar huvudstaden och hela landet. Ett okänt biologiskt ämne har släppts ut i Washingtons tunnelbanesystem och orsakat landsomfattande panik. Tre människor har dött - men endast tre.

Ett mirakel och en förbryllande gåta...

Alltmedan omgivningen rasar och varningsklockorna ringer hos departementet för rikets säkerhet, kartlägger Sam noggrant de tre offrens liv och drar en oroande slutsats. Det här är ingen regelrätt terrorist som vållar omfattande förödelse, utan en konstnär som hanterar ett mycket mer raffinerat, skarpare verktyg för undergång. En lönnmördare, vars motiv är djupt personliga och långt ifrån förståeliga.

Xander Whitfield, en före detta kommandosoldat och Sams nya man, vet allt om att se världen i grå nyanser. Om att känna sig tvingad att göra fel saker för ett högre syfte. Det är bara hans oroväckande likhet med en mördare som kan leda Sam till sanningen och få henne att än en gång hamna mitt i skottlinjen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om För ett högre syfte