Tyst (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
379
Utgivningsdatum
2013-12-20
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150710144
Tyst (e-bok)

Tyst (e-bok)

Teen

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-12-20
109
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Tyst Att säga
förlåt
är inte
tillräckligt


Chelsea har aldrig kunnat bevara en hemlighet ... förrän nu.

Alla har någon gång skvallrat om något de inte borde - men senaste gången Chelsea avslöjade en hemlighet ledde det till att någon nästan dog. Så Chelsea bestämmer sig för att avge ett tysthetslöfte. Om hon håller munnen stängd kan saker åtminstone inte bli värre, eller hur?
Fel.
Att plötsligt stå upp för något hon tror på gör den tidigare populära Chelsea utstött och trakasserad. Men med hennes nya sätt att kommunicera möter hon också nya oväntade vänner, som skateboardkillen Sam. Han är den sista personen som borde ge Chelsea en andra chans, det är hans bästa vän som skadades mest av hennes skvaller. Men trots det är han den enda som förstår. Och den enda som kan hjälpa Chelsea att upptäcka vem hon egentligen är ... och vem hon vill vara.

Författartext:
Hannah Harrington bor i Michigan med en hund och alldeles för många katter. När hon inte är upptagen med att skriva som en galning tycker hon om att diskutera politik, titta på dokumentärer, spela gitarr (väldigt dåligt) och prata om sig själv i tredje person. Ni kan hitta henne på nätet på hannahharrington.blogspot.com, facebook.com/hannahharrington och på Twitter: @hharrington_.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Tyst