Vänner emellan/Skandalprinsen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Passion
Antal sidor
385
Utgivningsdatum
2014-04-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150711578

Vänner emellan/Skandalprinsen E-bok

Passion

E-bok,  Svenska, 2014-04-01

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Vänner emellan
Ryder McClain och Summer Patterson har varit vänner i tre år. Bara vänner. Hon vill aldrig mer bli kär igen, han anser att ingen kvinna skulle vilja leva med honom om hon får veta sanningen om hans bakgrund ... Därför är båda helt tillfreds med sin relation som bygger på vänskap och respekt.

Men Summer längtar efter en bebis, och den ende man hon kan tänka sig som pappa till barnet är Ryder. Han har alla de bästa förutsättningarna. Ryder kan dock inte tänka sig det kliniska arrangemang Summer har i åtanke - han vill göra det på "det gamla vanliga sättet". Frågan är om hans hemlighet kommer att ta död på den spirande kärlek som börjar växa fram mellan dem?

Skandalprinsen
Så länge hon kan minnas har den amerikanska arvtagerskan Alexia Wyndham Jones varit förälskad i prins Adam Marconi. Hittills har hennes drömmar om honom inte varit annat än drömmar, tills hon som genom ett mirakel blir kallad till San Philippe som prinsens tilltänkta.

Men det är inte han själv som kommer för att eskortera henne från USA till Europa i det kungliga privatplanet, utan hans arrogante bor Rafe. Den av bröderna som bråkat med Lexie då hon som liten bodde i San Philippe, och den som ständigt figurerar i skvallerpressen och orsakar skandaler. Adam skulle knappast ha skickat Rafe om han anat att hans bror och hans blivande hustru skulle drabbas av den stora passionen ... En enda kyss får dem att inse att de är mer än lovligt intresserade av varandra ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna