Prinsen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Spice (del 3)
Antal sidor
529
Utgivningsdatum
2013-11-20
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150712391
Prinsen (e-bok)

Prinsen (e-bok)

Erotisk romantik

(2 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2013-11-20
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

The Original Sinners

Extas är över på några sekunder. Lidande varar för evigt.

"Tiffany Reisz trilogi gör ont, har stolthet, är briljant, vacker, hoppfull och hjärtslitande. Och det är bara de första hundra sidorna!"
- Courtney Milan, författare på New York Times bestsellerlista

"Den här boken är fantastisk och definitivt en av favoriterna i år."
- USA TODAY.com omSirenen

Två världar av rikedom och passion frestar Nora Sutherlin. Vad hon än väljer, kommer det att bli det svåraste val hon någonsin gjort. Om inte någon annan gör valet åt henne ...

Wesley Railey är föremål för Noras varmaste och samtidigt mest frustrerande fantasier, och han är den ende man hon inte kan glömma. Han är ung. Han är underbar. Dessutom är han en av galoppsportens mest prestigefyllda hästuppfödare och kallas prinsen av Kentucky. Nora följer honom dit han vill, och plötsligt är hon i hans värld. Men den beryktade dominatrixen från New York är ingen beskedlig sydstatsbrud och Noras dröm om att passa in i Wes värld utmanas gång på gång av Sørens erotiska dragningskraft. Han äger henne, han är hennes älskare - även om han aldrig lovat att det är för alltid.

I New York - under Noras frånvaro - är sexklubbägaren Kingsley Edge mer än villig att ta hennes plats vid Sørens fötter. Søren är den ende man Kingsley någonsin älskat, och deras mörka historia har skapat ett nära band som varken åren - eller Sørens kärlek till Nora - kan bryta. Men ett hot från en gammal rival tvingar Kingsley att konfrontera sitt förflutna och påminner honom om att han behöver hålla sina vänner nära - och sina fiender ännu närmre.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tiffany Reisz