Echo & Noah (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
515
Utgivningsdatum
2014-09-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150712988
Echo & Noah (e-bok)

Echo & Noah (e-bok)

Skönlitteratur

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-09-01
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
TILLSAMMANS BLIR DE TVUNGNA ATT BRYTA MOT ALLA REGLER

Ingen vet exakt vad som hände när Echo Emerson över en natt gick från att vara från skolans populäraste tjej, med drömpojkvännen, till att vara den som alla pratar bakom ryggen på. Inte ens Echo själv är helt på det klara med vad som hände.

Men när Noah Hutchins - killen med attityd, svart mc-jacka och fler avverkade tjejer än någon orkar räkna - oväntat kliver in i hennes liv, skakas Echos värld om på ett sätt hon aldrig kunnat föreställa sig. Trots att de borde ha noll gemensamt.

Hur galet det än är, vill de ha varandra. Och Echo måste fråga sig var gränsen egentligen går och hur mycket hon är villig att riskera för den ende killen i världen som kan lära henne att älska igen.
----

Katie McGarry beskriver sin egen tonårstid, innehållande både grunge och pojkband, som den bästa och den värsta tiden i livet.Hon älskar musik, lyckliga slut och dokusåpor och hejar i hemlighet på University of Kentuckys basketlag.

Vill du skriva till Katie så kan du nå henne via hennes webbsida katielmcgarry.com. Hon uppskattar att höra av sina läsare. Hon finns också på Twitter, @KatieMcGarry och har en fansida på Facebook och på Goodreads.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Echo & Noah