Mellan berg och hav/Kärlekens gömställe/Omöjlig kärlek? (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
607
Utgivningsdatum
2014-06-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150713220
Mellan berg och hav/Kärlekens gömställe/Omöjlig kärlek? (e-bok)

Mellan berg och hav/Kärlekens gömställe/Omöjlig kärlek? (e-bok)

Romantik

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-06-01
79
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Mellan berg och hav
När Alice öppnar dörren och ser Kyros, mannen hon älskat och förlorat, utanför har hon svårt att tro sina ögon. Att hon inte kommer att kunna motstå honom är uppenbart och när han friar blir hon tvungen att nypa sig i armen. Men knappt är bröllopsnatten förbi innan Alice får anledning att tänka om. Det visar sig nämligen att Kyros frieri inte i första hand handlade om kärlek ...

Kärlekens gömställe
Den lilla australiensiska staden vid öknen är det perfekta gömstället för Laura Graham. Hon känner sig genast som hemma tack vare sin granne, den snygge och trevlige Evan Thompson. Han har sina egna skäl att gömma sig från omvärlden, men att hålla sig undan från henne visar sig vara svårt. Båda är de i behov av kärlek och ömhet. Och båda har de hemligheter!

Omöjlig kärlek?
Prinsessan Lina gör allt hon kan för att få smaka på friheten, och när hon rymmer från livvakterna för att åka på kajakläger blir det Sebastian Hawks uppgift att utvärdera säkerhetsrutinerna. Men det är betydligt mer intressant att utvärdera den charmiga Lina, och trots att förnuftet protesterar drömmer hjärtat om mer. Snart inser Sebastian att han fallit - och det rejält - för en prinsessa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Mellan berg och hav/Kärlekens gömställe/O...