När kemin stämmer/En sista önskan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Romantik
Utgivningsdatum
2015-11-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150714616
När kemin stämmer/En sista önskan (e-bok)

När kemin stämmer/En sista önskan (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-11-01

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
När kemin stämmer
När Audrey Miller får höra att hennes chef söker en barnflicka till sina brorsbarn, som han har vårdnaden om, är hon genast en aspirant. Lönen är frikostig och hon har dessutom varit förälskad i Vincenzo Tomasi i flera år.
Vad Audrey inte har förstått är att den rätta kandidaten även ska bli Vincenzos fru. Men då måste kemin verkligen stämma. Nu börjar den märkligaste anställningsprocess Audrey någonsin kunnat föreställa sig, en process som förändrar henne för all framtid.

En sista önskan
Simone torkar bort en tår från kinden när hon springer mellan vinrankorna. Hennes morfar är döende i cancer, om hon ändå kunde få honom att le en sista gång. Trots mammans tjat har Alesander Esquivel inga planer på att gifta sig, och verkligen inte med den kvinna som varit utsedd för honom sedan barnsben. Han fokuserar på karriären och korta, heta relationer. När Simone plötsligt dyker upp utanför hans dörr med ett vansinnigt förslag verkar situationen kunna lösa sig. Men de spanska, heta nätterna gör det svårt att hålla sig till avtalet ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »