Att fälla en man/Lysande utsikter (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Passion
Utgivningsdatum
2015-04-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150714715
Att fälla en man/Lysande utsikter (e-bok)

Att fälla en man/Lysande utsikter E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-04-01

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Att fälla en man
Niki Gerard håller till på sin halvbrors ranch, där hon ivrigt letar efter den dagbok hennes mamma lämnat efter sig. Däri finns nämligen hemligheter som skulle göra många högt uppsatta män riktigt svettiga om de kom fram i dagsljuset.

En enda kvinna har makten att förstöra för hans familj - och det ska Sawyer Layton sätta stopp för. Han ska till varje pris få tag i de där anteckningarna. Även om det innebär att han måste låtsas vara någon han egentligen inte är, och jaga Niki över land och rike. Enda utvägen verkar vara att samarbeta med den sexiga kvinnan - om han bara kunde hålla händerna borta från henne!

Lysande utsikter
Bobby Bolton har framtiden utstakad in i minsta detalj. Tillsammans med sina bröder driver han Crazy Horse Choppers, dit kändisarna vallfärdar för att köpa specialbyggda motorcyklar. Dessutom har han en egen populär realityserie på teve och är snart ägare till ett lyxhotell. Ja, Bobby tycks ha kontroll över det mesta. Men så dyker Stella Caine, den snygga designern han hamnade i säng med efter en fest, oväntat upp och rör om i grytan. Hon väntar nämligen hans barn! Bobbys välorganiserade tillvaro ställs med ens på ända. Tankarna snurrar. Vad ska han göra nu? Hur blir det med karriären? Barn med en kvinna han knappt känner? Han måste ta sig samman och göra det rätta, för tiden är knapp ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »