Kärleksfällan/En femme fatale (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-05-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150714746
Kärleksfällan/En femme fatale (e-bok)

Kärleksfällan/En femme fatale (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-05-01
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Kärleksfällan
Alla i affärsvärlden darrar bara man nämner namnet Jack Reed - men inte Becca Stevens. Hon vädjar istället att han inte ska ta över familjeföretaget Lassiter Media. Ett sådant agerande får honom vanligtvis att le lite hånfullt, men det är något i hennes blick som berör honom. Där finns en uppriktighet, ett ljus som hans eget liv fullständigt saknar. Han inser att Becca faktiskt är en kvinna helt i hans smak.

Becca är fast besluten att visa Jack exakt vad hans hänsynslösa affärer kostar andra. Hon har en plan, en fälla, och gör allt för att få den sexige makthavaren att gå rakt i den. Vad hon inte räknar med är att hon själv är väldigt nära att göra detsamma ...

En femme fatale
Brandon Duke tror inte sina ögon. När Kelly - hans faktiskt lite trista, men hypereffektiva assistent - är tillbaka efter två veckors semester får han en chock. Hon har genomgått en makeover som förvandlat henne till ett bombnedslag. Och när hon ber honom om hjälp med lite förförelseknep kan han inte säga nej. Han är ju expert på området.

Allt ingår i Kellys plan att ge igen på sitt ex som har checkat in på hotellanläggningen där hon jobbar. Det går som smort, Brandon lär henne allt han kan. Men så händer just det som inte får hända!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kärleksfällan/En femme fatale