Vad som än krävs/Dag och natt (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Passion
Utgivningsdatum
2015-09-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150714920
Vad som än krävs/Dag och natt (e-bok)

Vad som än krävs/Dag och natt (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-09-01

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Vad som än krävs
Anthony Price är en av Hollywoods hetaste filmregissörer och karriären och livet har gått spikrakt uppåt. Fram till nu. Hans fru Charlotte har lämnat honom, trött på att karriären alltid kommer i första hand, och samtidigt har han oväntat fått vårdnaden om sin lilla systerdotter. Men Anthony inser snart att han låtit sig påverkas av det falska Hollywood där pengar, karriär och utseende är allt - och att han just förlorat det enda som verkligen betyder något. Nu är han beredd att göra vad som än krävs för att vinna Charlotte tillbaka, och för att få sin lilla familj på rätt köl.

Dag och natt
Jennifer Dunning vill så fort som möjligt komma bort från den falska societetsvärld som hennes självupptagna föräldrar lever i. Marshall Grainger är i desperat behov av en duktig sekreterare, om han inte ska drunkna i allt arbete kring sina företag.

Marshall har ett rykte om sig att vara en riktig kvinnokarl, och trots att Jennifer känner till det tar hon risken att söka tjänsten. Även om den också innebär att hon ska bo i hans hus. Det dröjer inte länge innan chefen och hans sekreterare hamnar i säng med varandra. Men då kommer Marshall med ett högst oväntat och chockerande förslag!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna