Äppelgårdens hemlighet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Silk
Utgivningsdatum
2015-10-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150715545
Äppelgårdens hemlighet (e-bok)

Äppelgårdens hemlighet (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-10-01

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Följ med New York Times bästsäljande författare Susan Wiggs till det blomstrande Sonoma County! Äppelgårdens hemlighet är en berättelse om systerskap, vänskap och det osynliga bandet till historien som vi alltid bär med oss.

Tess Delaney älskar sitt äventyrliga jobb - att hitta försvunna skatter och lämna dem till sin rättmätiga ägare. Och hon är så bra på det att familj, kärlek och vänskap är åsidosatt för karriären! Vad hon inte har en aning om är att hon själv snart ska bli ägare av en skatt: Bella Vista, en äppelgård i ett av Kaliforniens vackraste vindistrikt.

När en Dominic Rossi dyker upp och meddelar att hon är arvtagare till äppelgården, och dessutom har en syster hon inte vet om, vänds hela hennes liv uppochner. Hon följer med honom till gården och dras snabbt in i den familjära stämningen. Snabbt kommer hon sin syster nära, och även Dominic rör vid hennes hjärta på ett oväntat sätt. Tillsammans börjar de nysta i gårdens hemligheter, och Tess inser snart att det förflutnas rötter är djupare än hon kunnat ana.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Äppelgårdens hemlighet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Fängslande och välskriven bok
    Bibbi , 25 oktober 2021

    Boken utspelar sig i två världar där händelser från andra världskriget i Danmark vävs in i nutiden på ett sätt som berör mycket.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Susan Wiggs