Massor av pocketfynd
En ny början (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-08-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150715675
En ny början (e-bok)

En ny början (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-08-01
68
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Vägen till ett enklare liv

Kan en bok verkligen förändra ditt liv? Ja, Enkelhet, Muriel Sterlings guide till ett mer okomplicerat liv, verkar kunna det. Jen Heath blir så inspirerad av boken att hon bestämmer sig för att lämna sin stressiga tillvaro i storstaden Seattle och flytta till Icicle Falls, där hon hyr en söt liten stuga. Här kan hon njuta av livets enkla nöjen - som att gå med i en bokcirkel -- och den lite mer komplicerade sorten - som att bli kär i sin snygga hyresvärd, Garrett Armstrong.

Jens syster Toni är också redo för en förändring. Hennes tonårsdotter gör inte annat än sms:ar sina vänner, hennes man har en närmare relation till sin dator än till sin fru, och sonen verkar mest besatt av sina tevespel. Toni önskar att de kunde komma varandra närmare igen, att de kunde återgå till ett enklare liv.

Jen, Toni och kvinnorna i bokklubben bestämmer sig för att under ett år förenkla sina liv. Nu tänker de rensa i röran och avsäga sig förpliktelser som de aldrig borde ha tagit på sig från början. Men som de snart kommer att upptäcka går livet sällan att planera fullt ut och vägen till ett enklare liv visar sig bli något mer komplicerad än de först trott!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om En ny början