Sommarens bästa pocketerbjudande
Det sista andetaget (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-09-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150715712
Det sista andetaget (e-bok)

Det sista andetaget (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-09-01
68
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Från en ny och beaktansvärd författarröst kommer ett känslomässigt gripande drama om en kvinna som riskerar livet för att ta reda på den förödande sanningen om sin familj.

Det är krisexperten och hjälparbetaren Gia Andrews uppgift att bege sig till katastrofer överallt i världen. Ett perfekt jobb för någon som vill hålla sina personliga problem på avstånd. Sexton år tidigare blev hennes pappa dömd till livstids fängelse för det brutala mordet på hennes styvmor. Sjuk i cancer har han nu kommit hem för att dö, och som ansvarig för hans vård måste Gia förlika sig med hans skuld.

Gia återtar motvilligt rollen som dotter till stadens mest beryktade mördare. I praktiken innebär det att stå ut med demonstranter på gräsmattan utanför huset och journalister som förvandlar tragedin till förstasidesnyheter. Att återvända till småstaden i Tennessee tvingar henne att ta itu med relationer som runnit ut i sanden och kaoset som fick henne att flytta. Mitt i allt ger bartendern Jake henne den känslomässiga fristad hon så väl behöver.

Allteftersom det förflutna nystas upp slits Gia mellan berättelserna som alla runt omkring henne tagit för sanning i så många år. Men i slutänden kan det visa sig att sanningen - och de lögner som föregick den - har mer fruktansvärda konsekvenser än hon någonsin kunnat föreställa sig ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Det sista andetaget