För pliktens skull?/En dröm blir sann/En annan väg  (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-04-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150716153
För pliktens skull?/En dröm blir sann/En annan väg  (e-bok)

För pliktens skull?/En dröm blir sann/En annan väg (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-04-01
79
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
För pliktens skull?
Kärlekslivet kunde definitivt se bättre ut för Angele. Hon har varit förlovad med kronprins Zahir i flera år, och kär lika länge. Problemet är att det kommer bli ett konvenansäktenskap och hennes känslor verkar inte vara besvarade. Dessutom har det just avslöjats att Zahir har ett förhållande med en skådespelerska. Fast snart händer något som får kronprinsen att se sin trolovade med nya ögon ...

En dröm blir sann
Den stenrike affärsmannen Luc Garnier har bara ett mål kvar att uppnå innan hans imperium är komplett: att hitta den perfekta hustrun. Och vem passar bättre än prinsessan Gabrielle av Miravakia? Fostrad att göra allt för sitt land går Gabrielle med på att gifta sig med Luc - en total främling! Vem är han egentligen, den mystiske mannen som valt ut henne bland alla vackra societetskvinnor?

En annan väg
Snön vräker ner när Carolines bil glider av vägen. Den räddande ängeln som uppenbarar sig i snöstormen visar sig vara polismannen Jake, som tar med Caroline till ett värdshus för att vänta ut ovädret. Caroline står snart inför ett svårt val. Ska hon återvända till sin manipulative make eller ska hon våga ge efter för den starka attraktion hon känner för Jake?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om För pliktens skull?/En dröm blir sann/En ...