Loppet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
HarperCrime
Utgivningsdatum
2017-11-01
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789150721706
Loppet (e-bok)

Loppet E-bok

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-11-01

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En av segerfavoriterna kommer att dö under Vasaloppet ...

Skidåkarna står beredda och när som helst går startskottet för årets största skidevenemang. Vad de inte vet är att det har framförts dödshot mot en av dem. Den grävande journalisten Åse Nordenskiöld känner till hoten och ger sig ut i spåret för att bevaka vad som sker.

Åses sambo, kameramannen Tim, blir en av det första som förstår att något har hänt - den segertippade vitryssen Bogdan Matvejich Ivanov syns inte längre i bild. Ett intensivt sökande inleds och inom kort gör polisen fynd som tyder på att han har blivit kallblodigt avrättad. Mitt i kaoset upptäcker Tim att också Åse är försvunnen.

Inte långt därifrån tvingas Åse fly för sitt liv. Någon vill till varje pris hindra henne från att berätta vad hon vet. Samtidigt pekar polisens spår allt tydligare mot en misstänkt - Åse Nordenskiöld.

Bakom bladvändande spänning handlar Loppet om vad saknad kan göra med människor och om kärlekens förmåga att läka, ibland.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Loppet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Loppet
  Harriet Marnell, 17 september 2020

  Fartfylld och suverän gestaltning. En riktig bladvändare. Tyvärr får jag så hög puls att jag inte kan läsa den innan jag ska somna.

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 21 november 2017

  Loppet är Catrine Tollströms andra skönlitterära bok. Jag läste hennes första bok, Bödeln Frälsaren Observatören för drygt fyra år sedan, och jag tyckte väldigt mycket om den. Här är en länk till min recension av den boken. Nu finns den nyutgiven hos ett nytt förlag, lite omarbetad, och under ett nytt namn, Experimentet. Här är en länk till den boken hos bokförlaget.

  Loppet är också en mycket bra bok. Den är helt fristående från författarens första bok, även om några av personerna i... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Catrine Tollström