Vänner - I'll Be There for You (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Non Fiction
Utgivningsdatum
2018-12-07
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789150724677

Vänner - I'll Be There for You E-bok

E-bok,  Svenska, 2018-12-07

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den osannolika historien bakom tv-serien

De var sex vänner som blev en familj. Det var en tv-serie som blev ett fenomen. Vad var det som gjorde att en sitcom om sex unga personer i New York kunde få miljoner kvinnor att skaffa samma frisyr - och en hel generation att hänga på caféer och dricka latte?

Serien startade 1994 och höll sina tittare i stadigt grepp under ett decennium. Den upptäcks fortfarande av nya generationer och har blivit en modern klassiker.

I Vänner - I"ll be there for you tar Kelsey Miller med oss bakom kulisserna och berättar allt - från den trevande starten, om skådespelarna och kontroverserna, till det tidlösa och det tidstypiska. Och framför allt berättar hon anekdoterna - de som får oss att minnas, skratta och förstå storheten med komediserien som kom att förändra tv-historien för alltid.

*** KELSEY MILLER är journalist, författare och har en examen i tv- och filmvetenskap från Boston University. Hon började jobba i filmindustrin, innan hon bestämde sig för att skriva på heltid. Miller är bosatt i Brooklyn, New York.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kelsey Miller