Laddat möte/Mot svindlande höjder/Nattens fyrverkeri (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Romantik
Utgivningsdatum
2019-01-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150724943

Laddat möte/Mot svindlande höjder/Nattens fyrverkeri E-bok

(2 röster)
E-bok,  Svenska, 2019-01-01

Styckköp

29

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Laddat möte
När Cesare Urquart stormar in på läraren Anna Hendersons anställningsintervju är han övertygad om att Anna är den kvinna som förstörde hans bästa väns äktenskap. Nu ska han med alla medel hindra henne från att få jobbet. Irriterande nog sänder hennes mjuka kurvor och svallande hår heta stötar genom hans kropp. Och när Cesare inser sitt misstag kan det vara för sent ...

Mot svindlande höjder
Blyga, försiktiga Violet har alltid hållit sig undan för världen. Fast nu har hon fått nog! Hon var nära att omkomma i en flygolycka och nu tänker hon sluta gömma sig och istället leva livet fullt ut. På en nyårsmaskerad möter hon den attraktiva och världsvana Leo Wolfe. Men är Violet verkligen redo för honom och de höjder han vill ta henne till?

Nattens fyrverkeri
Rachel Holt har spelat den plikttrogna dottern och fästmön i så många år att hon inte vet något annat. När hon möter Alexios Christofides en månad före sitt bröllop händer det otänkbara. Hon hamnar i säng med den sexiga främlingen och får uppleva verklig passion för första gången. Den enda natten komplicerar tillvaron. Och än värre blir det när Rachel får reda på vad Alex egentligen är ute efter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna