Bliss : de nya antiinflammatoriska nycklarna till ett längre, godare liv (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (18.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Non Fiction
Utgivningsdatum
2019-04-11
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789150725841
Bliss : de nya antiinflammatoriska nycklarna till ett längre, godare liv (e-bok)

Bliss : de nya antiinflammatoriska nycklarna till ett längre, godare liv E-bok

(4 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-04-11

Styckköp

121

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Nu fortsätter den antiinflammatoriska resan - vägen till Bliss

Den banbrytande boken Hälsorevolutionen kom ut 2018 och blev omedelbart en bästsäljare, en del av den globala trend där människor söker en varaktig hälsosam livsstil. Sedan dess har den prisbelönta vetenskapsjournalisten Maria Borelius fortsatt sin personliga resa och kunskapsjakt.

Efter en backlash med akut ryggont sporras hon att borra vidare för att förstå vad en antiinflammatorisk livsstil kan åstadkomma i djupet av vårt innersta, och hon upptäcker nya vägar i forskningens framkant. Resan tar henne till en tystnadsretreat i Wales, till den japanska ön Okinawa där kvinnorna lever längst i världen, och till en prisbelönt pinot noir-odlare i Kalifornien. Hon möter också professorn som hittat nya svar om det inflammerade sinnet, och en brittisk psykiater som lär oss att lugna vår inre schimpans för att nå hela vägen.

I Bliss visar Maria Borelius hur man går vidare med den antiinflammatoriska livsstilen, med hållbara vardagsrutiner som ger mer harmoni och balans. Förutom en rad nya insikter bjuder boken på 50 recept, träningstips, mängder av råd för att komma i gång och ett veckoschema - för mer Bliss i livet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »