Du blir vuxen den dag du förlåter dina föräldrar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Skönlitteratur
Utgivningsdatum
2019-04-04
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789150725896

Du blir vuxen den dag du förlåter dina föräldrar E-bok

E-bok,  Svenska, 2019-04-04

Styckköp

59
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Kära föräldrar,
Jag kan föreställa mig hur förvånade ni kommer att bli över mitt brev. Ja, det är jag som skriver, er fördömde son, den som ni inte hört något från på sju år. Men oroa er för all del inte, jag kommer inte med "säcken full av gåvor", som man brukar säga. Tvärtom hoppas jag att detta brev kommer att förgifta er dag."

För sju år sedan bröt Boris all kontakt med sin familj. Nu är han nyskild, på väg att förlora vårdnaden om sina barn och mår inte bra. Enligt hans psykiater skulle en ny kontakt med hans familj kunna hjälpa honom. Men det måste ske genom handskrivna brev.

Så startar en brevväxling där varje familjemedlem delar sin ilska, sin sorg, sina hemligheter och sin kärlek. Bit för bit omdefinieras relationerna och de upptäcker något nytt hos sig själva.

Du blir vuxen den dag du förlåter dina föräldrar är en rörande och ofta humoristisk läsning som fångar de komplicerade och starka band vi har till dem som vi kallar vår familj.

***
Gerard Salem (1946-2018) var en fransk psykiater, specialiserad på familjeterapi, bosatt i Schweiz. Han är även författare till flera verk inom psykiatri, terapi och familjerelationer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gérard Salem