Sista sommaren/Hemligheten på klippan/Förbjudna känslor (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Romantik
Utgivningsdatum
2019-08-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150726060
Sista sommaren/Hemligheten på klippan/Förbjudna känslor (e-bok)

Sista sommaren/Hemligheten på klippan/Förbjudna känslor (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-08-01

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Sista sommaren
"Jag har aldrig påstått att jag älskar dig." Tårarna bränner i Avas ögon. Hon vill hata sin man för hans känslokalla ord men innerst inne vet hon att han har rätt. Deras äktenskap är bara en konsekvens av att hon blev gravid, och efter allt som hänt är skilsmässa enda utvägen. Vågar hon hoppas att Cesare kan ändra sig efter en sista sommar tillsammans?

Hemligheten på klippan
Raoul del Arco har alltid varit Gabriellas drömmars man och när han överraskande friar måste hon nypa sig i armen. Men efter att hon tackat ja förvandlas plötsligt hans värme och kärlek till iskyla och likgiltighet. Och det romantiska Venedig ersätts av ett vindpinat gotiskt slott på en karg klippa vid kusten. Gabriella bara måste ta reda på vad som ligger bakom Raouls förändring!

Förbjudna känslor
"Vill du gifta dig med mig?" Äntligen! Frågan Victoria längtat efter, och en bättre man än kärleksfulla Oliver kan hon inte tänka sig. Tills hon träffar Liam. Rebellisk, snygg - och Olivers bästa vän. Victoria kan inte rå för att hon dras till honom. För Liam är oemotståndlig, och väldigt förbjuden ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna