Hans för en natt/När kemin stämmer/Karibiska drömmar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Romantik
Utgivningsdatum
2019-11-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150726183
Hans för en natt/När kemin stämmer/Karibiska drömmar (e-bok)

Hans för en natt/När kemin stämmer/Karibiska drömmar E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-11-01

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Hans för en natt
Brad Davenport blir sällan överraskad, men när han får en bild skickad till sig föreställande en lättklädd och extremt sexig Mya Campbell tappar han hakan. Han har aldrig tänkt på sin lillasysters bästa vän på det sättet. Men han kan inte få bilden av Mya ur huvudet. Hur ska han få henne att dela en het natt med honom, och kommer det ens att vara tillräckligt?

När kemin stämmer
När Audrey Miller får höra att hennes chef söker en barnflicka till sina brorsbarn är hon genast en aspirant. Lönen är frikostig och hon har dessutom varit förälskad i Vincenzo Tomasi i flera år. Vad Audrey inte har förstått är att den rätta kandidaten även ska bli Vincenzos fru. Men då måste kemin verkligen stämma. Nu börjar den märkligaste anställningsprocess Audrey någonsin kunnat föreställa sig.

Karibiska drömmar
Bermuda är paradiset på jorden för alla utom singelresenären Ella Radley. Omringad av lyckligt gifta par får hon snart hemlängtan. Men så kommer den sexige Cooper Delaney in i bilden. Aldrig hade hon kunnat ana att deras spontana dejt skulle leda till en så passionerad natt!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna