Hjärtats tillfälligheter (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-06-01
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789150726879
Hjärtats tillfälligheter (e-bok)

Hjärtats tillfälligheter (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-06-01
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Emma är den som blivit kvar hemma i byn, och medan hon jobbar i sin pappas gamla lanthandel ser hon vännerna jaga sina drömmar, bilda familj och skaffa barn. När Beathan dyker upp på sin motorcykel, med sin charmiga accent och sina varma ögon, är hon fast besluten att inte bry sig om honom - trots att han är lika oemotståndlig som de skotska krigarprinsarna hon brukar läsa om i sina Harlequinromaner.

Beathan bär på en sorg och stannar aldrig upp tillräckligt länge för att minnas. Men det är något med Emma som gör honom villig att bortse från de löften han givit sig själv. Frågan är vad som krävs för att han ska kunna gå vidare?

Hjärtats tillfälligheter är den tredje boken om Österby, en charmig och rörande berättelse om att släppa taget om det förflutna och våga något nytt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sofia Ymén

  • Hemma där hjärtat väntar

    Sofia Ymén

    Klaras morbror har gått bort och lämnat sin veterinärpraktik till henne. I sex månader måste hon få det att fungera för att få sitt arv. Ska hon riva upp hela sitt liv i stan för att driva en klinik som knappt går runt - och som dessutom ligger i ...

  • Den mitt hjärta slår för

    Sofia Ymén

    Den mitt hjärta slår för Varm och charmig roman om att finna sin väg i livet Anna har lämnat det lantliga Österby för att jobba som kökschef på en exklusiv restaurang i Stockholm. Hon lever sin dröm varje dag tills tillvaron rasar när hon plötslig...

Bloggat om Hjärtats tillfälligheter