Brevvännerna (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Skönlitteratur
Utgivningsdatum
2019-05-14
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789150726916
Brevvännerna (e-bok)

Brevvännerna E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-05-14

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En varm berättelse i You've Got Mail-anda

Vid första anblick har Malin allt man kan önska sig. Ändå är hon inte lycklig. Hennes äktenskap går på rutin och hon saknar närhet och någon att prata med. Veckans höjdpunkt är när bokbussen kommer till byn och romanerna som hon kan fly verkligheten med.

Erik har nyligen flyttat från Stockholm till idylliska Roslagen efter att ha hamnat vid ett vägskäl i livet. I en lånebok hittar han av en slump några utrivna sidor ur ett anteckningsblock. De handskrivna orden om förlust och längtan gör honom nyfiken. Vem är kvinnan som har skrivit dem?

En anonym brevväxling, via bokbussen, tar sin början. Sakta växer allt starkare känslor fram mellan två människor som vågar öppna sig för varandra. Men kan man verkligen falla för någon man bara brevväxlat med? Och hur vet man om det är rätt att riskera allt för att följa sina känslor?

***

Eli Åhman Owetz har tidigare skrivit romanerna Anna-Lisas Antik och Hemma hos Bettan. Fristående Brevvännerna utspelar sig i samma miljö som de tidigare böckerna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Brevvännerna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kunde inte slita mig från den
    Täby-Moa , 30 juni 2019

    Perfekt sommarläsning. Utspelar sig i Roslagsidyll som känns genuin och nära, går att relatera till. Personerna är också verkliga, med sina mänskliga brister och goda sidor. Jag kände dem alla på något sätt, vill veta mer om dem.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Eli Åhman Owetz