Ett vinnande slag (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Non Fiction
Utgivningsdatum
2019-08-29
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789150727050
Ett vinnande slag (e-bok)

Ett vinnande slag E-bok

E-bok,  Svenska, 2019-08-29

Styckköp

121

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Antingen så vinner jag, eller så lär jag mig något, och det i sig är också en vinst. Därför kan även ett dåligt slag vara ett vinnande slag."

Helen Alfredsson är golfproffset som vunnit i princip alla stora tävlingar man kan vinna sedan hon startade sin karriär vid elva års ålder. Här berättar hon om vägen till framgång - hur man med rätt mental inställning, uppladdning och stenhård träning kan nå sina drömmars mål, både på green och i livet i stort. Helen beskriver sitt liv som en bergochdalbana och har hela tiden jobbat med att dra lärdom av både topparna och dalarna.

Uppväxten kantades av mobbning, ätstörningar och föräldrarnas skilsmässa. Hon skriver om betydelsen av humor och vänskap i ett ensamt jobb, den stora kärleken, magiska segrar och minnesvärda möten. Hon har skålat i champagne med fotbollslegendaren Zinedine Zidane och sjasat bort USA:s president Donald Trump från greenen.

Helen delar med sig av vinnarstrategier men också djupare insikter. Boken genomsyras av tanken att man alltid kan välja att dra lärdom och komma igen. *** Helen Alfredsson har haft golf som sitt stora intresse ända sedan hennes pappa tog med henne ut på green första gången som 7-åring och sedan dess har golfen varit hennes liv. Helen har vunnit det mesta, och så sent som i maj 2019 stod hon äntligen som segrare i US Open. Idag bor hon halva året i Orlando, Florida, och halva året utanför sin hemstad Göteborg. Hon jobbar som föreläsare, är engagerad i välgörenhet och är en av de drivande bakom golftävlingen Hjärnslaget.

Jessika Devert är journalist och författare. Hon har frilansat för de stora veckotidningarna, skrivit tre barnböcker och den storsäljande biografin Nazibruden. Nu tar hon klivet in i sportens värld.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna