Farlig lust/Med på noterna/Den oskyldiga kyssen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Romantik
Utgivningsdatum
2020-01-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150727951

Farlig lust/Med på noterna/Den oskyldiga kyssen E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2020-01-01

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Farlig lust
När Emily Richardson bryter sig in på Pasja Virsjilas kontor och stjäl företagshemligheter får han panik. Dessutom har hon mage att utpressa honom! Men Pasja har sina egna villkor. Han ska hålla sin del av avtalet om hon följer med till hans privata ö - det enda stället där han är säker på att hon inte avslöjar något. Men under en tropisk storm blåser vinden bort både misstankar och hemligheter för att avslöja något ännu farligare - lust!

Med på noterna
Musikproducenten Jake Sorenson ger aldrig efter för frestelser när det gäller jobb - även om lockelsen är Caitlin Ryan. Hon är vacker, begåvad som få och det ultimata testet av Jakes gyllene regel. Caitlin i sin tur är fast besluten att fokusera på sångkarriären. Men hon har aldrig någonsin mött en så oemotståndlig man som Jake. Deras begär efter varandra byggs snart upp till ett crescendo. Det verkar som att vissa regler är till för att brytas ...

Den oskyldiga kyssen
För att återerövra familjeföretaget tänker Victoria Calder hitta en man. Dmitri Markin är perfekt för ändamålet, för han är långt ifrån någon hon skulle kunna förälska sig i. Problemet är bara att Dmitris närvaro får henne helt ur balans. Först en oskyldig kyss - sedan går ingenting som planerat!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna