Viattoman unta/Väärin perustein/Unirakastaja (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Serie
Romantiikka
Utgivningsdatum
2020-12-02
Förlag
Harlequin
Översättare
Tiina Kiviluoma, Kati Holländer
ISBN
9789150753011
Viattoman unta/Väärin perustein/Unirakastaja (e-bok)

Viattoman unta/Väärin perustein/Unirakastaja (e-bok)

E-bok (EPUB), Finska, 2020-12-02
139
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Viattoman unta

Nick ei pysty irrottamaan katsettaan hänestä. Sarah on vastustamaton - ja kiellettyä aluetta. Vaikka heidän välisensä ikäero on pieni, hän on Sarahin holhooja ja juuri sellainen mies, jollaiselta oli luvannut tätä suojella. Mutta Sarah tahtoo vakaasti tehdä Nickin olon hankalaksi. Kysymys on kuinka kauan Nick pystyy vastustamaan heidän välillään olevia vahvoja tunteita.

Väärin perustein

"SUHDE OLI VALHETTA"

Otsikko sai Vivienin säpsähtämään. Artikkelissa nainen myönsi häpeilemättä valehdelleensa suhteestaan monimiljonääri Lucca Saracinoon saadakseen julkisuutta. Tämähän merkitsi sitä, että Vivien oli jättänyt miehensä väärinkäsityksen vuoksi! Voiko Lucca antaa anteeksi ja uuden mahdollisuuden hänelle - vai onko hän menettänyt tämän ylpeän italialaisen ikuisiksi ajoiksi?

Unirakastaja

Dante Carrazzon unelma on täyttymäisillään. Enää yksi yö tässä kirotussa hotellissa, sitten hän sulkee sen ja hävittää sen maan tasalle. Edes huoneeseen varattu aistillisen viettelevä tervetuliaisyllätys ei käännä hänen päätään. Mackenzi Keogh nukkuu johtamansa hotellin ainoassa vapaassa huoneessa. Sinne ei tulisi ketään ennen aamua. Paitsi ehkä Mackenzin unirakastaja, joka tuli joskus öisin hyväilemään häntä. Mutta jos avasi silmät, unirakastaja katosi aina. Sitä virhettä Mackenzi ei tekisi tällä kertaa...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »