Rakkauden merellä (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2020-12-30
Förlag
HarperCollins Nordic
Översättare
Hanna Arvonen
ISBN
9789150757712
Rakkauden merellä (e-bok)

Rakkauden merellä (e-bok)

E-bok (EPUB), Finska, 2020-12-30
319
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Tiukalle kiristetyn korsetin alla asuu kaipaus vapauttavasta ja sovinnaisuuksia murskaavasta rakkaudesta.

On vuosi 1849. Krusenlundin herttuatar Henrietta matkustaa Tanskaan tapaamaan nuoruuden ihastustaan kreivitär Florinea. On kulunut jo kymmenen vuotta siitä, kun he ovat jakaneet tyttömäisiä suudelmia ja keimailleet yhdessä.

Satamassa Henriettan herättää unelmistaan arvoituksellinen silmäpari. Laivan nuoren merimiehen Petterin vaatteiden alta riisuuntuukin kaunis nuori nainen Petra, joka janoaa vapauden lisäksi myös kreivittären hyväilyjä. Aaltojen keinunnassa ja hytin hämärässä nämä kaksi naista kiemurtelevat epäsovinnaisen intohimon pauloihin. Henriettaa hämmentää kaipaus Florinea kohtaan, tämän viileä vastaanotto Tanskassa ja Petran hänessä herättämä intohimo ja rohkeus. Voisiko Henriettalla olla tulevaisuudessa rakastamansa nainen rinnallaan, ja kumpi se olisi, Florine vai Petra?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Samanta Olofsdotter

  • Kärlek på öppet hav

    Samanta Olofsdotter

    Under den hårt åtsnörda korsetten finns längtan efter en kärlek som kan krossa alla konventioner och göra henne fri. Året är 1849. Hertiginnan Henrietta av Krusenlund reser till Danmark för att besöka sin barndomsvän och ungdomskärlek, grevinnan F...