Yö suurtilallisen kanssa / Valon nopeudella (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Serie
Viettelys
Utgivningsdatum
2020-11-20
Förlag
Harlequin
Översättare
Pirjo Lintuniemi, Taru Tuoresmäki
ISBN
9789150758030
Yö suurtilallisen kanssa / Valon nopeudella (e-bok)

Yö suurtilallisen kanssa / Valon nopeudella (e-bok)

E-bok (EPUB), Finska, 2020-11-20
119
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Lindsay Calhoun päättää täystyrmätä kiistämättä seksikkään mutta myös perin hankalan naapuritilallisensa Tony Milanin huutamalla tämän illallisseurakseen poikamieshuutokaupassa - täysin erinäköisenä kuin yleensä. Hänellä on tavoitteenaan aselepo, jotta he voisivat neuvotella tilanpidollisista asioista, mutta he ajautuvatkin lähes epätodellisen intohimon valtaan.
Mutta "herätys" on kova, kun Lindsay huomaa odottavansa Tonyn lasta. Pystyvätkö kaksi vihamiestä rakentamaan yhteisen tulevaisuuden - johon kuuluvat myös avioliitto ja perhe?

Valon nopeudella
Amber Huttonin häät ovat kuukauden kuluttua. Morsiuspuku on teetetty Pariisissa, kukat ja pitopalvelu tilattu ja vieraat kutsuttu. Sulhanenkin on tyyni ja vakaa poliitikko, osavaltion tuleva senaattori. Mutta, mutta... Amberin tunteet eivät oikein vastaa innostuneen morsion tunteita, sillä hänen ja Hargroven suhteesta puuttuu intohimo... mitä puolestaan löytyy Royce Ryderista, miehestä, jonka Amber tapaa baarissa kohtalokkain seurauksin. Mutta voiko Amber unohtaa velvollisuutensa ja vastuunsa noin vain? Ja onko Royce, vannoutunut poikamies, valmis suhteeseen - ja rakkauteen?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna