Förundran: De 30 nycklarna till djupare stressläkning, återhämtning och att lära sig njuta mer (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (23.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Non Fiction
Utgivningsdatum
2020-08-12
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789150766080
Förundran: De 30 nycklarna till djupare stressläkning, återhämtning och att lära sig njuta mer (e-bok)

Förundran: De 30 nycklarna till djupare stressläkning, återhämtning och att lära sig njuta mer (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-08-12
119
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Följ med på en hisnande resa - och hitta just din förundran

Vi har tröttnat på att vara stressade och utarbetade. Var det verkligen så här det skulle bli? Att odla sin inre trädgård är en biologisk nödvändighet, visar ny forskning. Det är inte bara motion och rätt kost som får oss att må bra. Vi behöver tillåtelse att vila och njuta på djupet.

Det handlar om förundran, eller awe på engelska. De positiva wow-känslor som bland annat väcks av naturupplevelser, mänsklig närhet, stor konst, andlighet, musik, vackra solnedgångar och annat vi tycker om och som får oss att häpna.

Efter succén med Hälsorevolutionen och Bliss fortsätter Maria Borelius sin antiinflammatoriska, vetenskapliga resa och gör en djupdykning i det förunderliga ämne som har fascinerat både henne och läsarna. Hon ger sig ut på pilgrimsvandring, åker på ayurvedaläger i Indien, lyssnar på opera, påtar i trädgården, vinterbadar och träffar techentreprenörer i Silicon Valley, hjärtspecialister i Stockholm och andra världsledande forskare och gurus. Du kommer även att få lära dig om JOMO-tekniken - "the Joy Of Missing Out" - och 29 andra nycklar till mer förundran i livet.
***

Maria Borelius är prisbelönt vetenskapsjournalist och författare till bland annat succéböckerna Hälsorevolutionen (2018), som har släppts i USA, Storbritannien, Italien och Norge, och Bliss (2019). Förundran är den fristående fortsättningen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »