Natten. Sömnen. Döden. Och stjärnorna. (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-03-17
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789150773637
Natten. Sömnen. Döden. Och stjärnorna. (e-bok)

Natten. Sömnen. Döden. Och stjärnorna. E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2022-03-17
128
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Whitey McClaren är före detta borgmästare och en respekterad man i samhället där han bor. När han en dag stannar bilen för att hindra två poliser som brutalt misshandlar en man, slutar det med att han själv blir angripen. Den korta tid som återstår av hans liv tillbringar han på sjukhus, omgiven av sin hustru Jessalyn och de fem vuxna barnen.

I Natten. Sömnen. Döden. Och stjärnorna. berättar Joyce Carol Oates historien om hur en familj prövas i svallvågorna av en tragedi, hur banden mellan familjemedlemmarna påverkas och hur var och en reagerar på sitt eget vis ? mer eller mindre oväntat. Det här är en storslagen roman av en av vår tids största författare: en levande, inträngande och naken skildring av ras- och klassfrågor i dagens USA, om psykologiskt trauma, sorg, och att till slut gå vidare och bli hel igen.

Joyce Carol Oates senaste stora roman, Mitt liv som råtta, blev en succé och nominerad till Årets Bok. Natten. Sömnen. Döden. Och stjärnorna. har jämförts med hyllade Det var vi som var Mulvaneys.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Joyce Carol Oates