Döttrarna i Cornwall (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-06-21
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789150774269
Döttrarna i Cornwall (e-bok)

Döttrarna i Cornwall E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2022-06-21
133
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
1918 Första världskriget är slut och Clara har klivit ombord på tåget som ska ta henne till Cornwall. Hennes fästman har stupat i strid och med sig till hans familj har hon en hemlighet som under inga omständigheter får avslöjas.

1939 Claras dotter Hannah lever en sorglös vardag i familjens hem i Cornwall, men när andra världskriget bryter ut förändras tillvaron i ett slag. Hon tar värvning med övertygelsen om att det är det enda rätta, men precis som hennes mamma tvingades göra inser hon snart att allt har ett pris.

NUTID Hannahs dotter Caroline har alltid förutsatt att hon visste sanningen om sin bakgrund. När hon en dag tar emot en gammal koffert med minnessaker från två generationer inser hon att allt inte varit som hon trott.

*

FERN BRITTONS varma och empatiska personlighet har gjort henne till en enormt populär programledare i hemlandet England. Hon har skrivit många hyllade romaner där miljön i Cornwall har en lika bärande roll som karaktärerna. Fern bor i Buckinghamshire, England, tillsammans med sin make och fyra barn.

 
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fern Britton