Cleopatra (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Wallflowerserien (del 1)
Utgivningsdatum
2023-02-01
Förlag
HarperLove
ISBN
9789150778335

Cleopatra E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-02-01

Styckköp

129
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När Cleopatra Lewis köper Quimbys teaterkostymer är det med ett enda mål; att se till så att hon kan få fula klänningar när hon vill. Hon vill inte imponera på societetens män, tvärtom! Amerikanen Jake Astor Addison är i London för att göra affärer och blir chockad när han inser att en kvinna just köpt butiken som var tänkt att bli hans nästa stora investering.

Deras vägar korsas och snart har de en överenskommelse som inte liknar någon annan. Jake kan inte låta bli att fascineras av Cleo och inser snart att hon har stulit hans hjärta. Men Cleo värnar starkt om sin självständighet och låter sig inte charmas så lätt. Och med den bakgrund han har, har han ens en chans?

Cleopatra är härlig och humoristisk romance i det sena 1800-talets societet i London, och är den första boken i serien Wallflower.

***
Eloisa James skriver inte bara kärleksromaner utan undervisar även om Shakespeare på Fordham University, NYC. Eloisas romaner har getts ut i 30 länder och sålts i över 7 miljoner exemplar världen över.

***
”Romantik blir inte mycket bättre än så här.” People
”Eloisa James är extraordinär.” Lisa Kleypas, författare
”Charmig, romantisk och oväntat rolig.” Kirkus Reviews
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Eloisa James