Din för ett år / Spel under täcket (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Passion
Utgivningsdatum
2022-11-23
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150779271

Din för ett år / Spel under täcket E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-11-23

Styckköp

29
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Din för ett år

När Travis King upptäcker att hans mest betydelsefulla klient försöker fösa ihop honom med sin dotter blir han smått desperat. Enda sättet att få mannen på andra tankar är att gifta sig med någon han själv har valt. Någon som går med på att bara låta äktenskapet vara i ett år.

Barndomsvännen Julie är perfekt för hans syfte. Och hon kommer inte att gå lottlös ur det hela. En nätt summa på banken som hjälper henne att starta sitt efterlängtade företag får Julie att tacka ja till förslaget.

Men vad händer om någon av dem – eller båda – blir förälskad i den andra?

Spel under täcket

Ryan har inga tankar på att följa i sin pappas fotspår – en ständigt otrogen egoist som är på väg att köra familjeföretaget i botten. Den ultimata hämnden blir att i hemlighet köpa upp varuhuskedjan. Under projektets gång möter han Kelly - en sexig, charmig och helt underbar kvinna - den första han velat ha på mycket länge. Men precis när det hettar till mellan dem får han reda på vem hon är: dottern till pappans före detta älskarinna! Sådan mor, sådan dotter, tänker han.

Både Ryan och Kelly har alltid fått kämpa mot sitt förflutna. Finns det en chans för dem att övervinna hindren och ta vara på kärleken?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna