En enda natt (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Harlequin Extra
Utgivningsdatum
2022-12-12
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150798944

En enda natt E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-12-12

Styckköp

29
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Allt på ett kort

Keir flydde från det heta mötet med Cassie och gjorde allt för att glömma henne. Men plötsligt står hon framför honom på hans vingård och påstår att hon är hans nya restaurangchef. Hon ska ju jobba på hans hotell i Las Vegas!

Kanske är det dags för Keir att sluta fly?

Kärlekens lockelser

Så nära och ändå så långt bort. Stefano kan knappt slita blicken från stranden. Där poserar den vackra modell han som hastigast träffade på flygplatsen. Det är dags att minska avståndet mellan dem. Snabbt hoppar han upp på motorcykeln. Hon ska bli hans nästa erövring!

Ett kungarike för en kvinna

Mångmiljonären Darian har bestämt sig. Han vill ha den vackra skådespelerskan Lara, både som modell till företagets nya kampanj … och som älskarinna! Passionen mellan dem är brännhet – ända tills Darian gör en omskakande upptäckt ...

Mer av dig

Tara kan inte föreställa sig en värld utan Max. Bara tanken på alla deras sensuella lekar får det att hetta i hela kroppen. Hon struntar i antydningarna om att han har andra kvinnor och intalar sig att hon är nöjd med det lilla hon kan få. Men ödet spelar dem ett spratt när Tara plötsligt börjar må illa … varje morgon.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna